Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kokonainen Naapurin Maalaiskananpoika ”caponata”

1 Kokonainen Tomaatti-Oregano Naapurin Maalaiskananpoika
1 munakoiso
1 sipuli
3 tomaattia
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
2 kaprista
½ punainen keskivahva chili
1 pnt lehtipersiljaa
1 rkl hienonnettua timjamia
sormisuolaa, mustapippuria, paahdettuja mantelilastuja, oliiviöljyä

Leikkaa kasvikset 2 cm x 2 cm -paloiksi. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Lisää hienonnettu chili ja timjami. Laita kasvikset uunivuokaan, nosta päälle kananpoika nahkapuoli ylöspäin. Paista uunissa 180 °C:ssa 70 min. Lisää kuumien kasvisten joukkoon kaprikset, paahdetut mantelinlastut ja hienonnettu lehtipersilja. Tarjoile hymy huulilla italialaisen musiikin säestyksellä.