Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kanapekonibruschetta

2 pkt   Naapurin Maalaiskananpojan Kanapekonipihvejä (4 kpl) 
1 rkl    rypsiöljyä
4         viipaletta Naapurin Maalaiskananpojan Kanapekonia
4         viipaletta vaaleaa vehnäleipää
2 rkl    oliiviöljyä
1         valkosipulin kynsi
4         tomaattia kuutioituna
1         kurkku paloiteltuna
1         ruukku romaine-salaattia

Kastike:
100 g  majoneesia
1 rkl    savuista grillikastiketta

Grillaa pihvit valmistusohjeen mukaisesti, paista pekonit rapeiksi. Voitele leipäviipaleet oliiviöljyllä ja grillaa nopeasti molemmin puolin. Leikkaa valkosipulin kynsi puoliksi ja raaputa rapeiden leipien pintaan makua. Sekoita majoneesiin grillikastike. Kokoa leivän päälle salaattia, tomaattia, kurkkua, pekonipihvi ja kastiketta. Nosta kruunuksi päälle pekoniviipale.