Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kanapasteijat Naapurin tapaan

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Bolognese-jauhelihaa
1 rkl öljyä
200 g keitettyä riisiä
lehtitaikinalevyjä
kananmunaa voiteluun

Paista Bolognese-jauheliha öljyssä kypsäksi, lisää pannulle keitetty riisi. Anna seoksen jäähtyä. Kauli taikinalevyt kevyesti ja leikkaa kahdeksaksi noin 10 x 10 cm kokoisiksi neliöiksi. Jaa täyte levyjen toiseen kulmaan, kostuta reunat kevyesti vedellä ja taita kolmioiksi. Painele reunat huolellisesti kiinni. Voitele pasteijat munalla ja paista 225 asteessa 10-12 minuuttia.