Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kanapalvi Bruschetta

8 viipaletta Naapurin Maalaiskananpojan Palvifileetä
4 kpl            maalaisleipäviipaleita
1 kpl            valkosipulin kynsi
3 rkl             oliiviöljyä
                    rucolaa
                    tomaattia

Tonnikalasalsa:
100 g           tonnikalaa vedessä
3 rkl             majoneesia
2 tl               kapriksia
2 tl               dijonsinappia
1 tl               raastettua piparjuurta
                    suolaa
                    mustapippuria
                    lehtipersiljaa

Hienonna kaprikset ja persilja. Sekoita kaikki aineet keskenään ja tarkista maku. Paahda leivät, pyyhkäise puolikkaalla valkosipulilla ja sivele oliiviöljyllä. Kasaa Palvifilee-viipaleet, rucola, tomaatti ja tonnikalakastike leivän päälle.