Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kananpojan mureketta, lehtikaalia ja kirsikkatomaatteja

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Mureke
½ l luumukirsikkatomaatteja
n. ½ l lehtikaalia
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria rouhittuna

Paista mureke valmistusohjeen mukaisesti. Huuhtele lehtikaali ja kirsikkatomaatit kylmällä vedellä ja pyörittele oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lehtikaali ja kirsikkatomaatit uunivuokaan murekkeen ympärille, kun paistoaikaa on jäljellä 8 minuuttia. Anna murekkeen vetäytyä paiston jälkeen foliolla peitettynä 10–15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin kera.