Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kana-nuudelikeitto

1 L       kanalientä
2 rkl    raastettua inkivääri
1 kpl    valkosipulinkynsi
1 kpl    sitruunaruoho
2 rkl     soijaa
½ kpl    chili
1 kpl     limenmehu

Sekoita ainekset ja kiehauta.

300 g  kypsiä maalaiskanan filee viipaleita
200 g  tattari nuudeleita
1 kpl   porkkana
1 kpl   sipuli
1 pala  retikkaa
200 g   parsakaalia
4 kpl    kananmunia
1 ruukku korianteria


Keitä kananmunia 6 minuuttia, niin että ne ovat löysiä. Suikaloi vihannekset ohuiksi suikaleiksi.
Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä. Nostele vihannekset ja noodelit kulhoihin,annostele kananviipaleet ja liemi päälle. Lisää hienonnettu korianteri valmiin keiton pinnalle. Nauti!