Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Jauhelihakeitto

350 g  Naapurin Maalaiskananpojan Jauhelihaa
0,5 l     kanalientä
1 dl      tomaattimurska
1 dl      kikherneitä
2 rkl     tomaattipure
1 kpl    porkkana
1 kpl    sipuli
1 kpl    palsternakka
2 kpl    varsisellerin varsia
2 kpl    valkosipulin kynsiä
            oliiviöljyä
            suola
            mustapippuria
            timjamia
            chiliä
             

Kuullota jauhelihaa kattilassa oliiviöljyn kera, niin että väri muuttuu ja jauheliha kypsyy. Lisää tämän jälkeen tomaattipure. Sekoita joukkoon mausteet sekä pilkotut vihannekset ja anna keiton hautua hetki. Lisää kanaliemi ja tomaattimurska ja tarvittaessa vettä. Hauduta hiljalleen kypsäksi ja tarkista maku.

Sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi kirpakkana syyspäivänä!