Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Couscousilla täytettyä Naapurin Maalaiskanaa

1 kpl   Naapurin kokonainen Maalaiskananpoika Sitruuna-Timjami
2 dl     kypsää couscousia
2 kpl   sitruunan mehu
1 kpl   sipuli
2 kpl   valkosipulin kynsiä
2 kpl   tomaattia
1 dl     lehtipersiljaa
           kurkumaa, valkopippuria, suolaa, oliiviöljyä

Sivelyliemi:
2 dl     kanalientä
100 g  voita

Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä, lisää kurkuma, valkopippuri ja suola. Sekoita couscousin joukkoon sipulipaistos, tomaatit, sitruunamehu ja lehtipersilja. Täytä linnun ontelo couscousilla ja laita "korkiksi" puolikas sitruuna. Kypsennä täytetty maalaiskana uunissa 160°C 80 minuuttia. Sivele 15 min välein sivelyliemellä.