Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Chimichurrikanaa ja paahdettuja juureksia

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Rintafilee, Chimichurri
1 rkl rypsiöljyä
200 g jauhoisia perunoita
200 g kasviksia esim. porkkanaa, palsternakkaa, selleriä, munakoisoa
2 rkl oliiviöljyä
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria

Pese ja pilko perunat ja juurekset. Pyörittele oliiviöljyssä ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Kaada uunivuokaan ja paahda 220 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista fileet molemmin puolin n. 2 minuuttia. Nostele fileet kasvisten päälle, vähennä lämpö 175 asteeseen ja jatka kypsennystä vielä 15–20 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä.