Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Chicken 'n Chips

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Fileekanapuikkoja
8-10 perunaa
rypsiöljyä
hienonnettua, tuoretta rosmariinia
raastettua sitruunan kuorta
suolaa

Kastike
1 dl majoneesia
2 rkl makeaa chilikastiketta

Pese perunat huolellisesti ja lohko ne veneiksi. Pyöräytä lohkot rypsiöljyssä, levitä uunipellille ja paista 225 asteessa noin 30 minuuttia. Kääntele perunat ja lisää pellille jäiset kanapuikot. Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes kanapuikot ovat rapeita ja perunat kypsiä. Sekoita kastikeainekset. Ripottele rapeiden kanapuikkojen ja perunoiden päälle rosmariinia, suolaa ja raasta hieman sitruunankuorta.